YouTube MP3⚡

Seach

  • One More Light (Official Video) - Linkin Park

    Duration: 5:31 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    One More Light Official Video - Linkin Park

    "One More Light" music video directed by Joe Hahn & Mark Fiore. "It has been incredibly emotional to work on this, and especially to watch it. I feel that by doing it, we not only faced some of our biggest fears, but it enabled us to use our talents to bring some light to people that need it. As we move forward to the Hollywood Bowl show and beyond, I think about the people that connect with the band, outside and inside our circle. This video is a gesture of good will to the people that want that connection." - JOE HAHN "One More Light was written with the intention of sending love to those who lost someone. We now find ourselves on the receiving end. In memorial events, art, videos, and images, fans all over the world have gravitated towards this song as their declaration of love and support for the band and the memory of our dear friend, Chester. We are so very grateful and can’t wait to see you again." - MIKE SHINODA Visit http://chester.linkinpark.com Download/Stream the new album 'One More Light' - http://lprk.co/onemorelight

    One+More+Light++Offi cial+Video++-+Linkin +Park

  • Dying Light Song | Day & Night | #12DaysOfNerdOut (WINNER!)

    Duration: 4:11 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Dying Light Song Day & Night #12DaysOfNerdOut WINNER!

    Welcome to Day 7 of #12DaysOfNerdOut (WINNER) Submitted by: Harry Wood https://www.youtube.com/channel/UCV1kK-DCCG5Kjkq39qr3eAA Get NerdOut Merch: https://nerdout.fanfiber.com For the next 10 days all the lyrics have been submitted by you, the fans, which we have made into full songs with video! At the end of the competition you guys will vote for your favourite song and the winner will win $100! iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/12-days-of-nerdout-fan-contest/id1195715805 Follow us on Twitter: https://twitter.com/nerdoutmusic Follow us on Facebook: https://www.facebook.com/nerdoutmusic Follow us on Spotify: https://open.spotify.com/artist/0oB2sOpQMaCCrMlPXBQCXu Follow us on Twitch: https://www.twitch.tv/nerdoutmusic Director/Editor - The8thHawk https://www.youtube.com/user/the8thhawk Vocals/Producer -NemRaps https://www.youtube.com/user/nemraps We love our fans, but please do not reupload this video or our music without permission!

    Dying+Light+Song+++D ay+&+Night+++#12Days OfNerdOut++WINNER!+

  • Black Badaki - No $ight (Mixtape No $ight)

    Duration: 3:56 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Black Badaki - No $ight Mixtape No $ight

    MIXTAPE NO $IGHT VOL.1 BLACK BADAKI - NO $IGHT (TRACK 2) ------------------------------ Vocal: Krabz, Fung MC Music Prod by Fung MC PAMER Records © 2017 ------------------------------ More Info: https://www.instagram.com/blackbadakipapua/ ------------------------------ Hasil penjualan Mixtape No $ight Vol.1 Black Badaki didonasikan untuk bantuan pendidikan di Paud Napua, Wamena. ------------------------------ Verse 1: Bhineka tunggal ika Indonesia mulai bermetafora Dulu kita bersatu sekarang terbagi dua Bermacam problema entah siapa yang salah Hey deretan pejabat negara yang mulia Tebarkan janji manis slalu merangkul setia Tapi faktanya money korup membuatmu gila Lewat media isu pengalihan demi rupiah You are trouble on my rebel Theres no label with syllables Double trouble on the capitol Fuck compatible sa otak kabel Dari timur nusantara anak papua angkat suara Bermula dari masalah yang kian tepampang nyata Timbulnya pro dan kontra semua jadi sengketa Politik dan agama disangkut pautkan demi takhta Para pejabat berebut kuasa demi mahkota Baju ku basah keringat antrian beras jatah Ingatkah kau pelopor sejarah soekarno hatta Kibarkan garuda dengan semangat bersimbah darah Bersatu dari sumatera jawa hingga papua Tak mudah goyang walau penjajah di depan mata Tolak reklamasi aspirasi pulau dewata Investasi propaganda berdampak pada budaya Diujung sana pembangunan belum merata Di ibukota saja banyak pengemis meminta Terpecah belah persatuan jadi fobia Kepentingan pribadi semata para mafia Tertawa terbata-bata di atas rakyat jelata bullshit belaka janji manis di bibir saja Verse 2: Dibalik hingar binger roda politik berputar Nasionalisme yang kini semakin pudar Korupsi yang skarang kian sulit tuk dibongkar Suara rakyat kecil tak lagi mereka dengar Pro dan kontra jadi modal yang kau tuang Bahkan yang mulia pandai tuk ambil peluang Ataukah mereka lupakan darah pejuang Yang buruk kau simpan yang baik kok malah di buang Smangat juang 45 bukti nyata bangsa kita Pengang teguh Pancasila dan hancurkan isu sara Elit politik menggila jadi problem Indonesia Reformasi ku tak lupakan janji yang engkau punya Dan woy ini suara seniman jalanan Dan woy sudah saatnya aku katakana Mayoritas resah minoritas makin resah Hidup di negri sendiri namun ku rasa gelisah Menolak lupa entah juga siapa yang salah Bantai penjajah bambu runcing bukan senjata Kata merdeka entah skarang hilang kemana Sdikit cerita rakyat kecil yang menderita Puncak jayawijaya bukti indo masih jaya Emas timika rakyat local tak dapat jatah Geliat pembangunan hanya jamah ibukota Ditimur Indonesia listrik pun belum terasa Bahkan kultur pun kini tlah luntur dan terkubur Bahkan tutur kau atur tuk uang yang mengguyur Dalam satu target singgah sana yang kau ukur Tolong bangunkan hokum Indonesia yang tertidur Chorus: There is no $ight (8x) ------------------------------ BLACK BADAKI PASUKAN MATA MERAH

    Black+Badaki +-+No+$ight+ +Mixtape+No+ $ight+

  • One More Light (Official Audio) - Linkin Park

    Duration: 4:16 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    One More Light Official Audio - Linkin Park

    Watch the official music video for "One More Light" - http://lprk.co/OMLvideo The new album 'One More Light' out now. Get vinyl and album bundles at http://lprk.co/LPOML Download/Stream 'One More Light' - http://lprk.co/onemorelight One More Light (Official Audio) - Linkin Park

    One+More+Lig ht++Official +Audio++-+Li nkin+Park

  • Major Lazer – Light it Up (feat. Nyla & Fuse ODG) [Music Video Remix] by Method Studios

    Duration: 3:51 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Major Lazer – Light it Up feat. Nyla & Fuse ODG Music Video Remix by Method Studios

    WATCH OFFICIAL MUSIC VIDEO // MAJOR LAZER - LIGHT IT UP (FEAT. NYLA & FUSE ODG) (REMIX) BY METHOD STUDIOS SUBSCRIBE TO THE MAJOR LAZER YOUTUBE CHANNEL - http://majorlazer.fm/YouTube SUA CARA MUSIC VIDEO | https://youtu.be/omzk3klIy0E KNOW NO BETTER EP | http://majorlazer.fm/KnowNoBetterYT BLOW YOUR HEAD SEASON 2 | http://diplo.fm/BYHSeason2 ☮® PEACE IS THE MISSION (EXTENDED) ®☮ OUT NOW - http://smarturl.it/PITMDeluxe GET MAJOR LAZER GEAR WEBSTORE (worldwide shipping as low as $6) - http://www.LazersNeverDie.com AMAZON - http://majorlazer.fm/Amazon STREAM LIGHT IT UP (FEAT. NYLA & FUSE ODG) [Remix] - http://smarturl.it/LIURemixStream SPOTIFY - http://smarturl.it/LIURemixSpotify PANDORA - http://smarturl.it/MajorLazerPandora GOOGLE PLAY - http://smarturl.it/LIURemixGP DOWNLOAD LIGHT IT UP (FEAT. NYLA & FUSE ODG): ITUNES - http://smarturl.it/LIURemixiTunes BEATPORT - http://smarturl.it/PITMBeatport GOOGLE PLAY - http://smarturl.it/LIURemixGP FOLLOW MAJOR LAZER: WEBSITE - http://www.majorlazer.com FACEBOOK - http://majorlazer.fm/Facebook TWITTER - http://majorlazer.fm/Twitter INSTAGRAM - http://majorlazer.fm/Instagram SOUNDCLOUD - http://majorlazer.fm/SoundCloud MAJOR LAZER ON TOUR - http://majorlazer.fm/Tour Credits Client: AICP/RSA Project: 2016 AICP Sponsor Reel Concept, Design & Direction: Method Design Director: Rupert Burton Creative Director: Jon Noorlander Art Director: Johnny Likens Production: Method Studios NY Producer: Adrienne Mitchell VFX: Method Studios Houdini FX Artist: Tomas Slancik Houdini FX Artist: Vraja Parra Rigger: Ohad Bracha Motion Capture: House of Moves http://design.methodstudios.com http://methodstudios.com

    Major+Lazer+–+ Light+it+Up++fea t.+Nyla+&+Fuse+O DG+++Music+Video +Remix++by+Metho d+Studios

  • Black Badaki - Tra Bisa Kapa Ee (Mixtape No $ight)

    Duration: 4:10 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Black Badaki - Tra Bisa Kapa Ee Mixtape No $ight

    MIXTAPE NO $IGHT VOL.1 BLACK BADAKI - TRA BISA KAPA EE (TRACK 14) ------------------------------ Vocal: Krabz, Fung MC, Bee Music Prod by Fung MC PAMER Records © 2017 ------------------------------ More Info: https://www.instagram.com/blackbadakipapua/ ------------------------------ Hasil penjualan Mixtape No $ight Vol.1 Black Badaki didonasikan untuk bantuan pendidikan di Paud Napua, Wamena. ------------------------------ Verse 1: I just wanna hear your voice oh my baby girl Let me hold your body so kiss me baby girl Karna ko bikin kaka rasa jatuh hati Tolong ade ko dengar kaka ingin ko temani Ko pu tawa kop u canda bikin kaka jadi gila Ko pu senyum ado mama kaka rasa tara bisa wah Adoh ini rasanya macam bagaimana ee Kaka su cinta jadi please ade jangan sei Ade pu rambut talingkar taurai Rasanya kaka mo belai sampe kaka rasa fly Kaka su mabok ni su rasa mabok cinta ah Mo polo ade tapi su mungkin tara bisa ah Ko cendrawasih yang paling teristimewa Adow ini kaka sungguh tara pake sandiwara Ade pu cinta janji akang kaka pikul Itu sudah ade kaka love you full Chorus: Sio tara bisa kapa ee Ade ko talalu manise Cendrawasih jatuh dari surge Makan pinang mulut merah Sio tara bisa kappa ee Ade ko talalu manise Cendrawasih jatuh dari surga *(aee mama tara bisa kapa ee) **(ow dara yekon jangan boleh) ***Makan pinang mulut merah Aaa… aaa… aaa… aaa… aaa… (3x) Makan pinang mulut merah Aaa… aaa… aaa… aaa… aaa… (2x) Cendrawasih jatuh dari surge Makan pinang mulut merah You’re my papuan girls Verse 2: Tatapan pertama sio ade nona Ko pu senyuman manis kaka jatuh cinta Pas lihat ko pu Instagram banyak followersnya Sigi ogo agah tara bisa ee Tra kuat liat kop u mata Makin bertanya-tanya ko pu nama siapa ade ko tinggal dimana Ternyata ade manis pung nama ah taga ee Cendrawasih manise yang jatuh dari surge ee Inikah yang dong bilang cendrawasih punya Sio ah ini jujur kaka terpesona bikin smangat kuliah Biar cepat dapat kerja Kumpul banyak doi lah bayar pintu rumah Bukan maksud kaka mo toki lewat lagu Tapi kalo mau ade pasti jadi ratu Kalo kaka pange sudah bilang wuyuh Tahan pas ade tangkis kaka punya rayu Verse 3: Sa cinta koi sekali wanita cendrawasih Sa tra bisa menjauh dari ko kasih Ingin sekali memeluk dirimu Ingin sekali mencium keningmu Su terlalu lama kaka tahan rasa Sio ade kaka hati rasa susah Kalau su lihat ko pu foto-foto bikin kaka lupa bobo Kaka bore-bore (suit-suit) Dari jauh ko pangaruh (itu sudah) Ko bikin kaka lompat-lompat kaya kangguru Seribu wanita cuma ko yang kaka buru Apa lagi kalua ko su mulai tertawa Tambah ko pu body sexy (wahh bahaya) Ko harus tau (sio ade ee) Kaka mo bilang (kaka yaswar ade eheee) ------------------------------ BLACK BADAKI PASUKAN MATA MERAH

    Black+Badaki+-+Tra+Bisa+Kapa+Ee+ +Mixtape+No+$ight+

  • Indeep - Last Night A DJ Saved My Life (Official Music Video)

    Duration: 4:18 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Indeep - Last Night A DJ Saved My Life Official Music Video

    Check out our website for more Unidisc content: http://geni.us/BnsAGB Shop for Vinyls, CDs, Merch and More: http://geni.us/UAcik Buy/Stream • http://geni.us/Ndrkt Facebook • http://geni.us/unidiscfacebook SoundCloud • http://geni.us/unidiscsoundcloud Shop • http://geni.us/unidiscshop Twitter • http://geni.us/unidisctwitter Instagram • http://geni.us/unidiscinstagram YouTube • http://geni.us/unidiscyoutube © Unidisc Music Hailing from New York, the dance-disco outfit Indeep scored a massive hit in 1983 with "Last Night a DJ Saved My Life." Led by songwriter Michael Cleveland, the band issued a full-length album under the same title shortly thereafter, but with the disco movement almost extinct by this time (and with the emergence of such styles as rap), Indeep subsequently had a tough time following up their smash and were delegated to "one-hit wonder" status. The act continued recording into the mid-'80s, and issued a few quickly forgotten albums: When Boys Talk, Buffalo Bill, and The Record Keeps Spinning. But the group's lone hit has become a dancefloor classic over the years, and 1991 saw the release of the 23-track best-of set, The Collection.

    Indeep+-+Last+Night+A+DJ+Saved+M y+Life++Official+Music+Video+

  • Tangled - I See The Light - Mandy Moore

    Duration: 4:31 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Tangled - I See The Light - Mandy Moore

    Tangled - I See The Light - Mandy Moore-

    Tangled+-+I+See+The+Light++- +Mandy+Moore

  • Black Badaki - HipHura (Mixtape No $ight)

    Duration: 3:53 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Black Badaki - HipHura Mixtape No $ight

    MIXTAPE NO $IGHT VOL.1 BLACK BADAKI - HIPHURA (TRACK 8) ------------------------------ Vocal: Krabz, Fung MC, Bee Music Prod by Fung MC PAMER Records © 2017 ------------------------------ More Info: https://www.instagram.com/blackbadakipapua/ ------------------------------ Hasil penjualan Mixtape No $ight Vol.1 Black Badaki didonasikan untuk bantuan pendidikan di Paud Napua, Wamena. ------------------------------ Verse 1: Hey yow welcome shake your head make it good keep in calm Waena troops worthy look up gonna really really some bocah tengil kecil dekil muka tak seram Pange rap 2 w datang beri salam Lirik ku dalam tenggelam bak kapal selam Skill mu yang suram tak seram kini ku buat kau bungkam Dari lagu cinta alay diss pernah ku terendam Attention please hip-hop ku tajam awas tertikam Datang dari sana kota sederhana Criminal zone bahkan tak terpantau di denah Dari raping lambat cepat skill ku bidik telinga Kata dokter golongan DNA ku waena I’ma talkin about hip-hop many people say never stop Tapi buktinya banyak yang ngedrop Check it trackid fuckin listen you can check it out Verse 2: So every body come on wake up Come on put your hands up I don’t care what they said Witth ma music I will play I just only in my way And I work hard from the bottom I said street is my palace and I come Ku lantunkan lirik dan mainkan dalam rima Hip-hop masih ada dan tertanam di dalam jiwa I’ma rap boy and i sing from westside Not i gangsta but you know I will kill ya Angkat itu microphone dan mulai berbicara Karna hip-hop itu luas tunjukan yang engkau bias I’ma trouble man Papuan hip-hop rap present Young nigga do it as you know from ma brain Hip-hop tak ada ujung bagiku dan kini diriku datang Dan siap untuk bertarung Verse 3: Coba dengarkan ku datang untuk menyapa Ini lebih parah hingga pecah gendang telinga Dari bawah ku belajar dari kertas pena Jangan salahkan bila aku adalah moderatornya Ilmu dari kampong guna-guna sangat beracun Menyerang jantung saat aku mulai berpantun Rima artikulasi puisi menari diatas ketukan nada Musisi jalanan mengobrak-abrik setiap arena So I say.. hip-hop never die And I say.. this is ma way RAP mengalir dalam darah Berpacu dalam otak aku sangat gila menggila Kosa kata pele putus melintang patah Napi bongkar bersuara dengan seribu prosa Awas kami ganas panas memanas Kami kriminal criminal dalam musikalitas Ladies and gentleman You wanna hear this one Let’s play DJ Kill the shit Chorus: Aku tetap hip-hop (12x) ------------------------------ BLACK BADAKI PASUKAN MATA MERAH

    Black+Badaki+-+HipHura++ Mixtape+No+$ight+

  • Nox Arcana - Night of the Wolf

    Duration: 0:05 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Nox Arcana - Night of the Wolf

    The UnOfficial Music Video for the song Night of the Wolf from the album Transylvania by Nox Arcana. It's a sequence from the Russian film, VEDMA, directed by Oleg Fesenko. The priest is played by Valery Nikolaev. The female vampire is played by Yevgenia Kryukova.

    Nox+Arca na+-+Nig ht+of+th e+Wolf

  • Black Badaki - Keep It Real (Mixtape No $ight)

    Duration: 3:09 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Black Badaki - Keep It Real Mixtape No $ight

    MIXTAPE NO $IGHT VOL.1 BLACK BADAKI - KEEP IT REAL (TRACK 9) ------------------------------ Vocal: Bee, Krabz Music Prod by Fung MC PAMER Records © 2017 ------------------------------ More Info: https://www.instagram.com/blackbadakipapua/ ------------------------------ Hasil penjualan Mixtape No $ight Vol.1 Black Badaki didonasikan untuk bantuan pendidikan di Paud Napua, Wamena. ------------------------------ Chorus 1: Black e black e black e black e black (3x) Black e black e black e black e black badaki Chorus 2: Keep it keep it real Keep it keep it keep it real (7x) (mothafucka) Black e black e black badaki Verse 1: 16 baris lirik ku bukan rasis I’ma keep it real ku kiblat hip-hop ninety’s Mereka orang bilang ini sudah habis Terkuras keringatku agar terdengar sadis Black badaki dari skill di bawah kaki Mata pena kertas putih sajian hari ini Ku tak butuh omonganmu yang basi dan masih Kau umbar dalam trackmu yang tak berisi Ko siapa ko mo apa Sa lihat kam terlalu jalan muramuma Berbeda arah namun coba ikuti sejarah Ko melamun terdiam dengar sa berkata-kata Arena ini bukan ajang tunjuk gaya Arena ini untuk ajang tunjuk rima Rap tak segampang bolak-balik telapak tangan Ku sapu mereka dengan satu hantaman Verse 2: Listen up man I struggle from street to street Toki wiro up the weed lalu repeat it Dari lama ingin ku ledakan bom yang telah ku rakit Untuk para budak trapshit (mothafucka bullshit kids) Rekayas hip-hop bikin telinga ku sakit Drama kanan kiri di setiap bait Kenali hip-hop jangan hanya sampai kulit Drop the beat sa babat ko dari head to feet Salam hormat basodara senusantara Dapa salam dari souljah (pasukan mata merah) Hormat buat para idola sebut ku kalah bila Rantai rima kata-kata prosa hosa ku tak membuatmu gila (lalalala) Black badaki menyapa sa tra pikir ko siapa Lirik kata mothafucka berasa gangsta Angkat senjata todong di kepala Jang terlalu banyak drama stop balaga nanti dapa ludah ------------------------------ BLACK BADAKI PASUKAN MATA MERAH

    Black+Ba daki+-+K eep+It+R eal++Mix tape+No+ $ight+

  • Night Lovell - Dark Light

    Duration: 3:27 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Night Lovell - Dark Light

    ♫ Download Link ♫ ➥https://soundcloud.com/night_lovell/dark-light Tour Dates: http://goodnightlovell.com Click "Show more" to see more links & important details! ♫ Support Rap Nation ♫ ♦http://twitter.com/allrapnation ♦http://facebook.com/allrapnation ♦http://soundcloud.com/allrapnation ♦http://alltrapnation.com/ ♫ Support The Producer ♫ ●https://soundcloud.com/night_lovell ●https://twitter.com/nightlovell ●https://www.facebook.com/nightlovell999 ●http://scpp15.com/ ♫ Contact ♫ ➥shorne@rapnation.io, surf@rapnation.io If you want to remove a song that you own on my channel please e-mail me ASAP, I will respond within 72 hours or less. There is never a need to strike a video down when you can get it removed within the same day and keep the channel and yourself happy! ♫ Contact ♫ ➥shorne@rapnation.io, surf@rapnation.io If you want to remove a song that you own on my channel please e-mail me ASAP, I will respond within 72 hours or less. There is never a need to strike a video down when you can get it removed within the same day and keep the channel and yourself happy!

    Night+Lovell+-+Dark+Light

  • Black Badaki - Akhir Penantian (Mixtape No $ight)

    Duration: 4:55 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Black Badaki - Akhir Penantian Mixtape No $ight

    MIXTAPE NO $IGHT VOL.1 BLACK BADAKI - AKHIR PENANTIAN (TRACK 12) ------------------------------ Vocal: Fung MC, Bee, Krabz Music Prod by Fung MC PAMER Records © 2017 ------------------------------ More Info: https://www.instagram.com/blackbadakipapua/ ------------------------------ Hasil penjualan Mixtape No $ight Vol.1 Black Badaki didonasikan untuk bantuan pendidikan di Paud Napua, Wamena. ------------------------------ Verse 1: Berat tuk harus ku katakana Tenggelam dalam perasaan Cinta yang ku beri untukmu Kini tanpa harapan Masih ku coba tuk bertahan Walau sulit tuk ku lakukan Besar cinta yang ku tanamkan Kini tlah kau hiraukan Chorus: Kini harus aku akhiri Cinta dan persaan ini Tak usah lagi engkau tangisi Semua yang tlah terjadi Kini harus aku akhiri Tak mampu untuk aku kembali Tak usah lagi engkau tangisi Biarkan ku pergi Verse 2: Biarkan ku pergi Cukup sampai disini Cerita kita hanya tulisan dalam puisi Tak bias dipungkiri Telah berjalan sendiri Dalam sunyi dan sepi tanpa ada kau disisi Ku harus pergi tak bisa terus begini Terlalu lama bertahan dengan sakit ini Apa kita tak bisa atau ego yang memisah Sudahlah berpisah mungkin memang jalannya Verse 3: Termenung ku berharap Jadi bunga mimpimu Tak pernah sadarkah disini aku menunggu Kamu semu hapus airmatamu Mungkin ku tak pantas Lagi tuk memeluk dirimu Kasih ijinkan aku terhapus waktu Memori indah kita saat itu biarkan berlalu ------------------------------ BLACK BADAKI PASUKAN MATA MERAH

    Black+Badaki +-+Akhir+Pen antian++Mixt ape+No+$ight +

  • Fun.: We Are Young ft. Janelle Monáe [OFFICIAL VIDEO]

    Duration: 4:13 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Fun.: We Are Young ft. Janelle Monáe OFFICIAL VIDEO

    Fun.'s music video for 'We Are Young' featuring Janelle Monáe from the album, Some Nights - available now on Fueled By Ramen. Download it at http://smarturl.it/somenights Go behind the scenes of this video at http://youtu.be/duVWUCkT92Q Site: http://ournameisfun.com iTunes: http://smarturl.it/somenights Spotify: http://bit.ly/1dhwfAc Facebook: http://facebook.com/ournameisfun Twitter: http://twitter.com/ournameisfun Store: http://store.ournameisfun.com Directed by Marc Klasfeld LYRICS Give me a second I, I need to get my story straight My friends are in the bathroom getting higher than the Empire State My lover she's waiting for me just across the bar My seat's been taken by some sunglasses asking bout a scar, and I know I gave it to you months ago I know you're trying to forget But between the drinks and subtle things The holes in my apologies, you know I'm trying hard to take it back So if by the time the bar closes And you feel like falling down I'll carry you home Tonight We are young So let's set the world on fire We can burn brighter than the sun Tonight We are young So let's set the world on fire We can burn brighter than the sun Now I know that I'm not All that you got I guess that I, I just thought Maybe we could find new ways to fall apart But our friends are back So let's raise a glass 'Cause I found someone to carry me home Tonight We are young So let's set the world on fire We can burn brighter than the sun Tonight We are young So let's set the world on fire We can burn brighter than the sun Carry me home tonight Just carry me home tonight Carry me home tonight Just carry me home tonight The moon is on my side I have no reason to run So will someone come and carry me home tonight The angels never arrived But I can hear the choir So will someone come and carry me home Tonight We are young So let's set the world on fire We can burn brighter than the sun Tonight We are young So let's set the world on fire We can burn brighter than the sun So if by the time the bar closes And you feel like falling down I'll carry you home tonight

    Fun.:+We +Are+You ng+ft.+J anelle+M onáe++O FFICIAL+ VIDEO+

  • Dua Lipa - Lost In Your Light feat. Miguel (Official Video)

    Duration: 4:36 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Dua Lipa - Lost In Your Light feat. Miguel Official Video

    Stream and download "Lost In Your Light" here: https://wbr.ec/dualipa-liyl My debut album out now: https://wbr.ec/dualipa-album Catch me on tour: http://dualipa.com/live/ Follow me online: https://wbr.ec/website_dualipa https://wbr.ec/facebook_dualipa https://wbr.ec/twitter_dualipa https://wbr.ec/instagram_dualipa https://wbr.ec/tumblr_dualipa https://wbr.ec/soundcloud_dualipa

    Dua+Lipa+-+Lost+In+Y our+Light+feat.+Migu el++Official+Video+

  • Chance The Rapper - All Night (Coloring Book)

    Duration: 2:16 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Chance The Rapper - All Night Coloring Book

    Chance The Rapper 'Coloring Book' (Chance 3) on iTunes https://itun.es/us/C3Qwcb Artist Social Networks for Chance The Rapper - No Problem: https://soundcloud.com/chancetherapper http://chanceraps.com/ https://twitter.com/chancetherapper https://instagram.com/chancetherapper/ https://www.facebook.com/chancetherapper Listen to Chance The Rapper's new mixtape "Coloring Book," featuring Kanye West, Lil Wayne, Future, and many more! It’s been a little bit over 3 year since Chance the Rapper last dropped off his latest solo project Acid Rap, but thankfully that streak finally comes to an end here today. With the clock striking midnight, the Chicago rapper decided to make his new effort, Coloring Book, available on iTunes/ Apple Music. Laced with 14 records in total, the follow up to 2014’s Surf features guest appearances from Kanye West, Future, 2 Chainz, Justin Bieber, Young Thug, Lil Wayne, Jeremih, Lil Yachty, and more. Led by the previously heard singles, “Blessings, which was premiered live on Jimmy Fallon last week & “No Problems” featuring Lil Wayne & 2 Chainz, Chance3 can now be stream in its entirety for free on Apple Music, and you don’t want miss out. Here’s what Chance had to say about the album before its release, “Yeah. This stuff is way better than Surf. I’ll say that on record. Donnie [Trumpet] is awesome, and the project was awesome, but this is all of us focusing our efforts into some very hip-hop and very dance-y shit, and it feels good. So I’m excited about that." Suggest rolling something up and enjoying the new vibes from Lil Chano From 79th now!

    Chance+The+Rapper+-+All+Night++C oloring+Book+

  • Phil Collins - One More Night (Official Music Video)

    Duration: 5:20 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Phil Collins - One More Night Official Music Video

    “One More Night” is a single from Phil Collins’ third solo album ‘No Jacket Required’. It was his second US number-one single and his tenth single to reach the Top 10 in the UK charts. Buy Phil's autobiography "Not Dead Yet" and The Singles: a collection of all 45 of Phil Collins’ hit singles here: http://philcollins.com Download “One More Night” here now Amazon http://smarturl.it/PhilCollinsAmazon iTunes http://smarturl.it/PhilCollinsiTunes2 Subscribe here for more Phil Collins http://smarturl.it/PhilCollinsYouTube Stay up-to-date with Phil Collins Subscribe http://smarturl.it/PhilCollinsYouTube Like http://smarturl.it/PhilCollinsFacebook Follow http://smarturl.it/PhilCollinsTwitter Listen http://smarturl.it/PhilCollinsSpotify Follow http://smarturl.it/PhilCollinsGPlus Official website http://philcollins.co.uk __ The official YouTube channel for the solo work of English singer-songwriter, drummer, and producer, Mr. Phil Collins. As a solo artist he has sold more than 100 million records, won 7 Grammys, 6 Brit awards, and an Oscar. Subscribe for promo clips, live videos, interviews, and more. (c) Philip Collins Limited

    Phil+Collins+-+One+More+Nigh t++Official+Music+Video+

  • Black Badaki - Indo Eyo (Mixtape No $ight)

    Duration: 1:21 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Black Badaki - Indo Eyo Mixtape No $ight

    MIXTAPE NO $IGHT VOL.1 BLACK BADAKI - INDO EYO (TRACK 10) ------------------------------ Vocal: Fung MC Music Prod by Fung MC PAMER Records © 2017 ------------------------------ More Info: https://www.instagram.com/blackbadakipapua/ ------------------------------ Hasil penjualan Mixtape No $ight Vol.1 Black Badaki didonasikan untuk bantuan pendidikan di Paud Napua, Wamena. ------------------------------ Verse 1: I said hola indo listen for ma intro Check it from ma track it I will write it in my memo Am a talking about ma music So fucking ashole you know what it is Cause you can see in my soul Drop it I will stopped if u Wanna make some shit Make it like the police man If u wanna hate it from the westside indo Shout out America Am a not gangsta but Motha fucking danger Wassalam people talk it Was the better one Not a number one You better think it If u wanna blow it Am a rude boy Eyo shout a fuck up fuck with Chorus: From my track Camon check Indo eyo ama back Shout out to ma homies Even hatters wanna kick me ------------------------------ BLACK BADAKI PASUKAN MATA MERAH

    Black+Badaki+-+Indo+Eyo++Mix tape+No+$ight+

  • Black Badaki - Tong Pu Emas (Mixtape No $ight)

    Duration: 2:21 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Black Badaki - Tong Pu Emas Mixtape No $ight

    MIXTAPE NO $IGHT VOL.1 BLACK BADAKI - TONG PU EMAS (TRACK 1) ------------------------------ Vocal: Bee Music Prod by Blunted Beatz PAMER Records © 2017 ------------------------------ More Info: https://www.instagram.com/blackbadakipapua/ ------------------------------ Hasil penjualan Mixtape No $ight Vol.1 Black Badaki didonasikan untuk bantuan pendidikan di Paud Napua, Wamena. ------------------------------ Verse 1: Satu dua tiga mari sa cek mic Lihat sana lihat sini nama naik Sa bukan antagonis bukan juga anise Ketiak keringat (hmm) berbau amis Cukup sudah ko gali-gali Karna tong juga bias gali-gali Ko bawa pergi akan keluar negri Cukup sudah ko anggap tong ini bodoh sekali Ko untung sekali sisa ko kasih kemari Ibarat majikan kasi anjing ampas nasi Keluarga tapi visi misi jauh Sa bikin ko pipi bunyi baru ko tahu Tra usah sembut merek satu papua su tahu Putih merah merah darah putih tulang Yormaf ee buta kalau su ada uang Uang su tarada baru dong mau bersulang Chorus: Stop dengan kam pu cara-cara begitu (3x) Bah neh tong pu emas itu Verse 2: Stop dengan kam cara-cara begitu Karna kasihan lawan su baca itu Mo bilang juga sama saja Pejabat yang tong pilih cuma kasih besar poro Dam digi dam digi dam Lagu ini bukan untuk balas dendam Tong tidak akan minta kemerdekaan Jika yang kalian lakukan adalah keadilan Tak semanis rasa gula-gula kacamata Selalu ada saja mata berkaca-kaca Jangan membolak-balikan fakta Kam lihat saja pembangunan tidak merata Angkat kaki angkat kaki sudah Sa benci oknum yang terlibat Kekerasan yang terus dibuat Untuk diamkan mulut para rakyat ------------------------------ BLACK BADAKI PASUKAN MATA MERAH

    Black+Badaki+-+T ong+Pu+Emas++Mix tape+No+$ight+

  • Beethoven - Moonlight Sonata (FULL)

    Duration: 0:15 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Beethoven - Moonlight Sonata FULL

    Beethoven - Moonlight Sonata (FULL) - Piano Sonata No. 14 http://www.facebook.com/9Beethoven https://twitter.com/YtAndrearomano6 The Piano Sonata No. 14 in C♯ minor "Quasi una fantasia", op. 27, No. 2, by Ludwig van Beethoven The sonata has three movements: 1 mvt: Adagio sostenuto. 2 mvt: Allegretto (click to go at 6:00 min). 3 mvt: Presto agitato (click to go at 8:05 min). Adagio sostenuto The first movement, in C♯ minor, is written in an approximate truncated sonata form. The movement opens with an octave in the left hand and a triplet figuration in the right. A melody that Hector Berlioz called a "lamentation", mostly by the right hand, is played against an accompanying ostinato triplet rhythm, simultaneously played by the right hand. The movement is played pianissimo or "very quietly", and the loudest it gets is mezzo forte or "moderately loud". The adagio sostenuto has made a powerful impression on many listeners; for instance, Berlioz said of it that it "is one of those poems that human language does not know how to qualify. The work was very popular in Beethoven's day, to the point of exasperating the composer himself, who remarked to Carl Czerny, "Surely I've written better things. Allegretto The second movement is a relatively conventional scherzo and trio, a moment of relative calm written in D-flat major, the enharmonic equivalent of C♯ major, the more easily-notated parallel major of C♯ minor. Franz Liszt described the second movement as "a flower between two chasms."[citation needed] The slight majority of the movement is in piano, but a handful of sforzandos and forte-pianos helps to maintain the movement's cheerful disposition. Presto agitato The stormy final movement (C♯ minor), in sonata form, is the weightiest of the three, reflecting an experiment of Beethoven's (also carried out in the companion sonata, Opus 27, No. 1 and later on in Opus 101) placement of the most important movement of the sonata last. The writing has many fast arpeggios and strongly accented notes, and an effective performance demands lively and skillful playing. It is thought that the C-sharp minor sonata, particularly the third movement, was the inspiration for Frédéric Chopin's Fantaisie-Impromptu, which manifests the key relationships of the sonata's three movements. Of the final movement, Charles Rosen has written "it is the most unbridled in its representation of emotion. Even today, two hundred years later, its ferocity is astonishing. Beethoven's heavy use of sforzando notes, together with just a few strategically located fortissimo passages, creates the sense of a very powerful sound in spite of the predominance of piano markings throughout. Within this turbulent sonata-allegro, there are two main themes, with a variety of variation techniques utilized. Beethoven's pedal mark See also: Piano history and musical performance, Mute (music), and Piano pedals#Beethoven and pedals At the opening of the work, Beethoven included a written direction that the sustain pedal should be depressed for the entire duration of the first movement. The Italian reads: "Si deve suonare tutto questo pezzo delicatissimamente e senza sordino". ("One must play this whole piece [meaning "movement"] very delicately and without dampers.") The modern piano has a much longer sustain time than the instruments of Beethoven's day, leaving for a rather blurry and dissonant tone. One option for dealing with this problem is to perform the work on a restored or replicated piano of the kind Beethoven knew. Proponents of historically informed performance using such pianos have found it feasible to perform the work respecting Beethoven's original direction.

    Beethoven+-+Moonlight+So nata++FULL+

  • Kevin Gates - Fuckin Right [Official Audio]

    Duration: 3:29 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Kevin Gates - Fuckin Right Official Audio

    Kevin Gates – Fuckin Right By Any Means 2 available now! Download/Stream here: https://Atlantic.lnk.to/ByAnyMeans2ID Exclusive “By Any Means 2” merch available here: http://smarturl.it/BAM2MerchYT Follow Kevin Gates http://www.twitter.com/kevin_gates http://instagram.com/iamkevingates https://www.facebook.com/kvngates/ http://www.kvngates.com/

    Kevin+Gates+-+Fuckin+Right++Offi cial+Audio+

  • Jo Cohen & BQ - Glowing At Night [NCS Release]

    Duration: 3:03 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Jo Cohen & BQ - Glowing At Night NCS Release

    NoCopyrightSounds, music without limitations. Our playlist on Spotify → http://spoti.fi/NCS Download this track for FREE: https://www.hive.co/l/2crcf Spotify/iTunes/Apple Music: http://ncs.lnk.to/GlowingAtNight SoundCloud: http://bit.ly/2gGSlID Connect with NCS: Snapchat: ncsmusic • http://soundcloud.com/nocopyrightsounds • http://instagram.com/nocopyrightsounds • http://facebook.com/NoCopyrightSounds • http://twitch.tv/nocopyrightsounds • http://twitter.com/NCSounds • http://spoti.fi/NCS Jo Cohen • https://www.facebook.com/josephcohenmusic • https://soundcloud.com/jocohenmusic BQ • https://soundcloud.com/iambq • https://twitter.com/StopBQ • https://www.instagram.com/i_am_bq/ NCS YouTube Playlists NCS Trap http://bit.ly/NCStrap NCS House http://bit.ly/NCShouse NCS Dubstep http://bit.ly/NCSdubstep NCS Drumstep http://bit.ly/NCSdrumstep NCS Hardstyle http://bit.ly/NCShardstyle NCS Drum&Bass http://bit.ly/NCSdrumandbass NCS Electronic Playlist: http://bit.ly/NCSelectronic ALL NCS MUSIC FULL PLAYLIST: http://bit.ly/ALLNCSmusic NCS 24/7 Livestream | NCS music, all day everyday • http://twitch.tv/nocopyrightsounds ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ NoCopyrightSounds is the record label that connects content creators with the finest sounds to enhance the creativity and popularity of their content which is safe from any copyright infringement. Want to use this track? You must put this in your video description: Song: Jo Cohen & BW - Glowing At Night [NCS Release] Music provided by NCS: https://youtu.be/bwrCCc6hWKo Download: http://ncs.lnk.to/GlowingAtNight Artists: https://www.fb.com/josephcohenmusic + https://soundcloud.com/iambq ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ All background images used can be found on Adobe Stock. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - If you're a brand or a commercial organisation interested in using NCS music on YouTube or anywhere else, get in touch at licensing[at]nocopyrightsounds.co.uk Submit your demos: demos[at]nocopyrightsounds.co.uk

    Jo+Cohen+&+BQ+-+ Glowing+At+Night ++NCS+Release+

  • Skillet - "Not Gonna Die" [OFFICIAL MUSIC VIDEO]

    Duration: 4:48 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Skillet - "Not Gonna Die" OFFICIAL MUSIC VIDEO

    Pre-order the new album UNLEASHED including the tracks “Feel Invincible” and “Stars" iTunes: http://www.smarturl.it/SkilletUnleashed Google Play: http://www.smarturl.it/SkilletUnleashed_GP Amazon: http://www.smarturl.it/SkilletUnleashed_A Stream "Stars" on Spotify: http://www.smarturl.it/StreamSkillet Official video for Skillet's "Not Gonna Die" off their new album RISE Get RISE (Deluxe Version) on iTunes: http://smarturl.it/risedlx Get RISE on iTunes: http://smarturl.it/skilletrise Get "Not Gonna Die" on iTunes : http://smarturl.it/notgonnadie Connect With Skillet: https://www.facebook.com/skillet https://twitter.com/skilletmusic http://www.skillet.com/rise NOT GONNA DIE Death surrounds My heart beat slowing down I won't take this world's abuse I won't give up I refuse This is how it feels when you're bent and broken This is how it feels when your dignity's stolen When everything you love is leaving You hold on to what you believe in The last thing I heard Was you whispering goodbye And then I heard you flat-line No Not gonna die tonight We're gonna stand and fight forever Don't close your eyes No Not gonna die tonight We're gonna fight for us together No, we're not gonna die tonight Break their hold Cause I won't be controlled They can't keep their chains on me When the truth has set me free This is how it feels when you take your life back This is how it feels when you finally fight back When life pushes me, I push harder What doesn't kill me makes me stronger Don't you give up on me You're everything I need This is how it feels when you take your life back This is how it feels when you fight back Not gonna die Not gonna die Not gonna die tonight

    Skillet+-+"Not+Gonna +Die"++OFFICIAL+MUSI C+VIDEO+

  • SKRILLEX - RIGHT IN

    Duration: 3:03 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    SKRILLEX - RIGHT IN

    Download this song: http://bit.ly/w1BFrv Listen on Spotify: https://open.spotify.com/album/5XJ2NeBxZP3HFM8VoBQEUe Official Skrillex Store: http://smarturl.it/SkrillexMerch Follow Skrillex: http://fb.com/skrillex http://twitter.com/skrillex http://instagram.com/skrillex http://soundcloud.com/skrillex http://skrillex.com

    SKRILLEX+-+RIGHT+IN

  • 47SOUL - Mo Light (Official Video) | السبعة وأربعين - رفّ الطّير

    Duration: 5:48 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    47SOUL - Mo Light Official Video السبعة وأربعين - رفّ الطّير

    Balfron Promise is now available everywhere! Order your copy to here https://47Soul.lnk.to/BalPro "Mo Light - رفّ الطّير" the lead single of 47SOUL's upcoming full-length studio album: BALFRON PROMISE © 2018 وعد بلفرون Subscribe to our Youtube Channel: https://goo.gl/wW3Y5z Music and Lyrics: 47SOUL Album: BALFRON PROMISE Directed and Edited: Paul E: http://paul-e.com & Nana Dankwa: https://www.facebook.com/cedargen/ VFX: Alex Hatjoullis http://shroomstudio.com *** SHAMSTEP http://www.47SOUL.com http://facebook.com/47SOUL http://twitter.com/47SOULOFFICAL http://instagram.com/47SOUL *** SHAMSTEP - Thanks to: Nana Dankwa - Paul E - Osama Qashoo - Omar Everlasting - Maiada Salfiti - DJ Sotusura - Yanal Abul Failat - Ibrahim Adwan - Jayyab Abusafia - Fed Zilla - Jack Taylor- Jack Peagam - Alex Hatjoullis - Mohammed Yahya ( Native Sun ) --- all the cast extras, and all people who made this video happen!

    47SOUL+-+Mo+Light++Official+Vide o+++++السبعة+وأربعي +-+رفّ+الطّير

  • Disturbed - The Night (With Lyrics)

    Duration: 5:46 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Disturbed - The Night With Lyrics

    Lyrics- What has come over me? What madness taken hold of my heart, To run away The only answer! Pulling me away, To fall upon the night! The source of my recovery! Sweet shadow taking hold of the light, Another day, has been devoured! Calling me away, Bringing a question why! For saving me from all theyve taken, Let my armor fall again, Giving me the strength to face them, Feeling it taking over, now On a path to take it all away! There can be no better way of knowing, In a world beyond controlling, Are you gonna deny the savior, in front of your eyes? Stare into the night! Power beyond containing, Are you going to remain a slave for, The rest of your life? Give into the night! This self discovery, Redemption taking hold of my mind, A serenade of haunting voices, Calling me away, To feast upon the night! The source of my felicity, Dark maiden taking hold of my hand, Lead me away, From hibernation, Strong and unafraid, Never a question why! For saving me from all theyve taken, Let my armor fall again, Giving me the strength to face them, Feeling it taking over, now On a path to take it all away! There can be no better way of knowing, In a world beyond controlling, Are you gonna deny the savior, in front of your eyes? Stare into the night! Power beyond containing, Are you going to remain a slave for, The rest of your life? Give into the night! Give into the night! In a world beyond controlling, Are you gonna deny the savior, in front of your eyes? Stare into the night! Power beyond containing, Are you going to remain a slave for, The rest of your life? Give into the night! Night, night, night, Give into the night! Night, night, night, Give into the night! Give into the night *COPYRIGHT* i am not the owner of this song this song is from Disturbed's album: Indestructible

    Disturbe d+-+The+ Night++W ith+Lyri cs+

  • Fight Song - Rachel Platten | Lyrics

    Duration: 3:22 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Fight Song - Rachel Platten Lyrics

    A lyric video to the song Fight Song by Rachel Platten. Playlist: Staying Strong. I am in no way affiliated with the artist/band. This is a fan video. Channel affiliated with http://MeaningfulMessagesProject.tumblr.com

    Fight+Song+-+Rachel+Platten+ ++Lyrics

  • Phil Collins - In The Air Tonight (Official Music Video)

    Duration: 5:54 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Phil Collins - In The Air Tonight Official Music Video

    The "In The Air Tonight" video has just hit 100 million views! Thanks to all of Phil's fans who have watched this iconic video over the years, the YouTube channel is now fully updated and re-branded so click here http://smarturl.it/PhilCollinsYouTube for more. “In The Air Tonight” was the first single to be released from Phil Collins’ album "Face Value", released in 1981. Buy Phil's autobiography "Not Dead Yet" and The Singles: a collection of all 45 of Phil Collins’ hit singles here: http://philcollins.com Download “In The Air Tonight” here now Amazon http://smarturl.it/PhilCollinsAmazon iTunes http://smarturl.it/PhilCollinsiTunes2 Subscribe here for more Phil Collins http://smarturl.it/PhilCollinsYouTube Stay up-to-date with Phil Collins Subscribe http://smarturl.it/PhilCollinsYouTube Like http://smarturl.it/PhilCollinsFacebook Follow http://smarturl.it/PhilCollinsTwitter Listen http://smarturl.it/PhilCollinsSpotify Follow http://smarturl.it/PhilCollinsGPlus Official website http://philcollins.co.uk __ The official YouTube channel for the solo work of English singer-songwriter, drummer, and producer, Mr. Phil Collins. As a solo artist he has sold more than 100 million records, won 7 Grammys, 6 Brit awards, and an Oscar. Subscribe for promo clips, live videos, interviews, and more. (c) Philip Collins Limited

    Phil+Collins+-+In+The+Air+To night++Official+Music+Video+

  • Tyler, The Creator - WHAT THE FUCK RIGHT NOW

    Duration: 4:53 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Tyler, The Creator - WHAT THE FUCK RIGHT NOW

    BOREDOM FILM BY MIKEY ALFRED/ DOWNLOAD GOLF MEDIA IN APP STORE i hope you stacking; i hope you putting some money to the side my nigga and paying yoor taxes; i hope you not incriminating you and your niggas on songs if youre trapping; i hope you dressing yourself and not following niggas opinions on fashion; i hope them cars that you driving aint rented just to get some comments on instagram; oh shit they are, cause youre not the man low self esteem, hide it in lean zan every meal you fucking weak robbing your plug? you aint got no plan but im not here to judge cause apparently you doing your thing i know they see me pants got a flood lil bit katrina? oh you wearing vans and supreme this season? stop lying to yourself nigga me the reason right now? a lil grovey with some nice sounds this lil groupie want the pipe now she eating coochie kinda dyke now i got a new dirtbike wow and it match the go kart go skert now i really want a la ferarri can you lower the price down? im not one when it come to a vision they aint got one rolling a never gave me a cover so i shot one i aint do college i said fuck them lessons i aint join no gang i said fuck them weapons grabbed keyboard clancy crossed my path cashed my first check and said fuck depression nigga what you stand for? everybody lean everybody gang tho nigga you a new slave im an old one thanks to ben yang still walking around with chains on you aint seen no shit like mine you aint seen no dick like mine dick head ima go nuts niggas told me to grow up so i matured to a v10 im in a vancant lot doing donuts there go my ego lego my eggo never sip syrup shout my nigga scooty you dont want beef lettuce know he can eat that bread cause he pushing that mayo, fuego respect when see him, boy last album was a musical museum, something always lost with you niggas like liam neison boy you better run here i come snorting glitter portrait pictures i dont run with many cause they walk is bitter niggas mad at T where the tall freckled white boys at? cause i dont fuck with niggas they not my homies, they not my woodies they not my team, they are bench warmers, i am a stormer, i am a trouper i am a couper but it lost its vaule as soon as i moved it i run a business, i do not have time for niggas opinions they fucking stupid, dont need, dont want em, i drop em they dead weight them niggas is useless neck: heavy like some muthafucking bad news thanks to ben baller walking with a hunchback got a new white one, that i worked hard for so the doors on my car doing jump jacks my big bro frank porche lil bro taco gotta beemer if you see em around me they eatin we all good its like fema but of course i sit in room with a to do list proceed to do play acoustics you, sit around and look at me feeling foolish rolling up and make excuses

    Tyler,+T he+Creat or+-+WHA T+THE+FU CK+RIGHT +NOW

What's Popular

Rihanna
Bonobo
Jessie J
Flume
Lana Del Rey
Bonobo
Linkin Park
The Rolling Stones
Nick Jonas
Kanye West
Hozier
Avicii
Red Hot Chili Peppers
Eminem
Calvin Harris
Johnny Cash
[unknown]
Justin Bieber
Rihanna
Sia

YouTube-DL.XYZ (⚡ AMP enabled ) is a music search engine from where you can download your favourite songs from web. We do not upload or host any files on our servers. If you are a valid owner of any content listed here & want to remove it then please send us a DMCA formatted takedown notice at mymp3xyz [at] gmail.com