YouTube MP3⚡

Seach

  • Major Lazer - Particula (Lyrics) feat. Nasty C, Ice Prince, Patoranking & Jidenna

    Duration: 4:40 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Major Lazer - Particula Lyrics feat. Nasty C, Ice Prince, Patoranking & Jidenna

    » Get Major Lazer - Particula: https://itunes.apple.com/ru/album/know-no-better-ep/id1240153039 Turn on 🔔 - stay tuned! ------------------------------------------------------------- ● Support Cassiopeia https://www.facebook.com/heycassiopeia/ https://soundcloud.com/heycassiopeia https://www.youtube.com/heycassiopeia ● Support Major Lazer http://majorlazer.com/ https://www.youtube.com/user/majorlazer https://www.facebook.com/majorlazer/ https://twitter.com/majorlazer ------------------------------------------------------------- Submit your track: cassiopeia.mgmt@gmail.com Lyrics Particula: [Verse 1: Nasty C] They told me everybody's 15 minutes in a different timezone And since I have it at the moment You the one I wanna shine my light on Get your life, get your life, little mama Won't you get your life on? Ain't nothing cooler than the wrong moves When you do 'em to the right song, the right song Let's shoot this movie and put the shit on repeat I hope this Mary's not making you fall asleep Before we hit the road, put our phones on silent Nobody's tryna bring sand to the beach What would it take to change your plans for the weekend? 'Cause I am tryna kick it like EA The whole thing, the pre-party, the pre-sex Now we hit the Major League where the G's at [Chorus: Ice Prince] I like you, girl, in particula You in particula Said I like your waist in particula, ah ha, eh I like you, girl, in particula, yeah You in particula Said I like your waist in particula, ah ha, eh [Post-Chorus: Patoranking] Come, come, give me the love, girl Give me the love, girl, give me the love, girl Come, come, come, give me the love, girl Bring di dance and gimme some culture Come, come, give me the love, girl [Verse 2: Jidenna] I wanna give you what I'm feeling here, yeah Give me love one of these days I know the first time I saw you there, yeah Give me love one of these days Carry, carry cary go Na u sabi, mami, you already know Carry, carry cary go Me, I can't lie, oh I like you, gal, in particular Can I see your particulars? I been screening you like una pelicula So b-b-baby, let's stir it up, yeah I, I've come to see you what's in your eyes (Give me that love, girl) Bia Bia Bia Baby [Chorus: Ice Prince] I like you, girl, in particula You in particula Said I like your waist in particula, ah ha, eh I like you, girl, in particula, yeah You in particula Said I like your waist in particula, ah ha, eh [Post-Chorus: Ice Prince] Come, come, give me the love, girl Give me the love, girl, give me the love, girl Come, come, come, give me the love, girl Bring di dance and gimme some culture Come, come, give me the love, girl [Bridge: Ice Prince] Give me the love, girl, give me the love, girl Come, come, come, give me the love, girl Bring di dance gyal, give me some culture Come, come, give me the love, girl Give me the love, girl, give me the love, girl Come, come, come, give me the love, girl Bring di dance gyal, give me some culture Come, come, give me the love, girl [Chorus: Ice Prince] I like you, girl, in particula You in particula Said I like your waist in particula, ah ha, eh I like you, girl, in particula, yeah You in particula Said I like your waist in particula, ah ha, eh 🙏Subscribe! → http://bit.ly/Subscribe_Cassiopeia Tags : #cassiopeia #lyrics #pop #popmusic #edm #particula

    Major+Lazer+-+Partic ula++Lyrics++feat.+N asty+C,+Ice+Prince,+ Patoranking+&+Jidenn a

  • GENOVA FT. ZORAN PREDIN & MATIJA DEDIĆ - BAŠ SAM LUD (OFFICIAL VIDEO)

    Duration: 0:05 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    GENOVA FT. ZORAN PREDIN & MATIJA DEDIĆ - BAŠ SAM LUD OFFICIAL VIDEO

    © 2017 CROATIA RECORDS Genova, bend sastavljen od vrhunskih glazbenika koji kombiniraju pop, rock, funk i jazz, ponosno predstavlja video spot za singl "Baš sam lud" na kojem gostuju dvije glazbene legende - Zoran Predin i Matija Dedić. "Baš sam lud" njihov je šesti singl, ali prvi objavljen pod okriljem Croatia Recordsa. U spotu koji je režirao Marko Dimić zaplesala je Filipa Zubić, talentirana učenica poznate hrvatske koreografkinje i plesačice Virne Hošnjak, a uz nju se pojavljuje i hrvatska manekenka Ema Kovač koja već osvaja svjetske modne piste. Glazba: Hrvoje Krištofić, Dubravko Fijačko Tekst: Dubravko Fijačko Aranžman: Genova, Miroslav Lesić, Vjekoslav Magdalenić Producent: Miroslav Lesić Genova je krajem prošle godine objavila istoimeni album prvijenac, a Dubravko Jagatić za Nacional o njima je napisao:"Uz manje kompromisa i bez vidljiva podilaženja masovnom ukusu, Genovu čeka vrlo perspektivna budućnost." Pjesmom "Baš sam lud" započinjeu rad na svom drugom albumu i nema sumnje da će i singlovi koji uslijede biti jednako sjajni! Genova su: Hrvoje Krištofić (vokal), Gabriela Hrženjak (vokal), Alen Horvat (gitara), Bruno Damjan (gitara), Matija Turk (klavijature), Dino Blažeka (bas gitara), Emil Kranjčić (bubnjevi). Pjesma je svoju radijsku premijeru imala na drugom programu Hrvatskog radija te na portalu 24 sata. Croatia Records na webu: http://www.youtube.com/crorec http://crorec.hr http://facebook.com/Croatiarecordsofficial https://twitter.com/croatiarecords

    GENOVA+FT.+ZORAN +PREDIN+&+MATIJA +DEDIĆ+-+BAŠ+S AM+LUD++OFFICIAL +VIDEO+

  • Mirchi Movie Songs | Idedo Bagunde Mari Full Song With Lyrics | Prabhas | Anushka Shetty

    Duration: 5:35 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Mirchi Movie Songs Idedo Bagunde Mari Full Song With Lyrics Prabhas Anushka Shetty

    Watch Idedo Bagunde Mari full song with lyrics from the film Mirchi starring Prabhas and Anushka Shetty in lead roles and Sathyaraj, Richa Gangopadhyay, Nadhiya, Adithya Menon and Brahmanandam in supporting roles. The film was directed by Koratala Siva, produced by V Vamsi Krishna Reddy and Pramod Uppalapati and music was composed by Devi Sri Prasad. Click Here to watch Mr Perfect Movie Full Songs HD - Video Jukebox -http://youtu.be/FvZvJtWSrhQ Brahmanandam comedy from mr perfect movie - https://www.youtube.com/watch?v=782WLddfVg4 Greeku Veerudu Songs - https://www.youtube.com/watch?v=BSb2C-So5LI, https://www.youtube.com/watch?v=kwtC9nuOJpQ For more Telugu full movies, songs, video songs, trailers : Like - https://www.facebook.com/Telugufilmnagar Subscribe - https://www.youtube.com/Telugufilmnagar Follow - https://www.twitter.com/Telugufilmnagar

    Mirchi+Movie+Songs+++Ide do+Bagunde+Mari+Full+Son g+With+Lyrics+++Prabhas+ ++Anushka+Shetty

  • Röntuska 3

    Duration: 2:01 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Röntuska 3

    Tuljak 2015 salvestus. Veljo Tormis - Ingerimaa õhtud, Röntuska 3

    Röntuska+3

  • Kalin and Myles - Trampoline | Lyrics

    Duration: 4:30 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Kalin and Myles - Trampoline Lyrics

    ϟ Kalin and Myles - Trampoline | Lyrics ► @livelycoastin ► Comment / Like / Subscribe! —————————————————————— Download the song here: http://bit.ly/177SYkL —————————————————————— Credits: - Lyric video made by Lively Coastin'. - Background video courtesy of free-to-use stock footage / or other. - Music credits go to the artists in the title.

    Kalin+and+Myles+ -+Trampoline+++L yrics

  • Idemo na silo original

    Duration: 3:17 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Idemo na silo original

    Idemo+na+sil o+++original

  • Absolute Castaway - Arco Iris

    Duration: 3:56 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Absolute Castaway - Arco Iris

    ~ Absolute Castaway - 1. Arco Iris ~ 2. Epitaph : https://www.youtube.com/watch?v=x9rHE4_J9Qc&list=PL36UcAADlrHIlrU5niSHBIy1-ZQozOMVj&index=1 3. Kibou no Niji 4. Hoshi Kouru Yoru 5. Last chapter. 6. Sanngetall-Message for My Children- 7. Aoi sora , Nanairo no Niji DL : http://www.nautiljon.com/doujins/arco-iris.html Date de sortie : 29/12/2008 Genres musicaux : Rock, Classical Sound Convention : Comic Market 75 Cercle : Absolute Castaway

    Absolute+Castaway+-+Arco +Iris

  • Michael Musician - IDEME NA TO 2 - Instrumental

    Duration: 4:09 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Michael Musician - IDEME NA TO 2 - Instrumental

    toto video michael musician smazal. A nejde ho již vidět. Ae já jsem ho tvořila takže mám i jeho zálohy než ho dal pryč. Na tyto efekty si já nárokuji mou stranu. Takže mi to zablokovat nemůžeš. ✖ Download Music: http://www.mediafire.com/file/u66lmalrqe6t4py/IDEME+NA+TO+2+-+Instrumental.mp3 ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●­●●●●●●●● ♫ Support The Producer ♫ ●https://soundcloud.com/monopoldjbeatz ●https://www.facebook.com/MichaelMusicianSK/ ●https://ask.fm/MichaelMusician ●https://www.youtube.com/channel/UC7-a2NQiucQ5JN8tG0NA1LQ/about ●http://steamcommunity.com/id/michaelmusicianofficial ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●­●●●●●●●● ✖ NCS ✖ ● Spotify http://bit.ly/SpotifyNCS ● SoundCloud http://soundcloud.com/nocopyrightsounds ● Facebook http://facebook.com/NoCopyrightSounds ● Twitter http://twitter.com/NCSounds ● Google+ http://google.com/+nocopyrightsounds ● Instagram http://instagram.com/nocopyrightsounds_ ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●­●●●●●●●● ✖ Steam : home548 URL steam : http://steamcommunity.com/profiles/76561198117578578 ✖ skype : ˙·٠•●SyBeast●•٠·˙ ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●­●●●●●●●● ✖ Fan Page : https://www.facebook.com/cloudbeast/ ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●­●●●●●●●● ✖ Website: http://sybeast1.wixsite.com/cloudbeast

    Michael+ Musician +-+IDEME +NA+TO+2 +-+Instr umental

  • Del 5: Pingst, Kungsholmens Vårkonsert 2012 N3A/N3B/S3A

    Duration: 2:29 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Del 5: Pingst, Kungsholmens Vårkonsert 2012 N3A/N3B/S3A

    Vårkonsert med Stockholms musikgymnasium i Berwaldhallen 2012 Klass N3A, N3B och S3A Dirigent: Bengt Ollén

    Del+5:+Pingst,+Kungsholmens+Vår konsert+2012+N3A/N3B/S3A

  • Mia Dimšić - Sunce, oblak, vjetar (pobjednički nastup, Splitski festival 2017.)

    Duration: 4:10 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Mia Dimšić - Sunce, oblak, vjetar pobjednički nastup, Splitski festival 2017.

    Pobjednički nastup Mije Dimšić na 57. izdanju Festivala zabavne glazbe Split 2017. s pjesmom "Sunce, oblak, vjetar". Mia je za tu pjesmu dobila prvu nagradu stručnoga ocjenjivačkog suda. U subotu 8. srpnja na rasporedu je izravni prijenos 57. izdanja Festivala zabavne glazbe Split 2017. na kojemu će nastupiti poznata imena zabavne glazbe koja će i ove godine iznjedriti mnoge hitove. U programu će se naći 24 nove skladbe u izvođenju poznatih pjevača hrvatske estrade, a pratit će ih veliki festivalski orkestar kojim će ravnati Joško Banov i Josip Cvitanović. Autorska prava - HRT © Hrvatska radiotelevizija.

    Mia+Dimšić+-+Sunce,+oblak,+vje tar++pobjednički+nastup,+Splits ki+festival+2017.+

  • Dan Najbolje Domaće Glazbe │Jesi spreman?│Narodni 2018

    Duration: 0:22 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Dan Najbolje Domaće Glazbe │Jesi spreman?│Narodni 2018

    DAN NAJBOLJE DOMAĆE GLAZBE 2018. Ti biraš pjesmu godine Narodnog za 2017. godinu! Nominirani su: Nominirani su: BORIS NOVKOVIĆ - ČISTA LJUBAV COLONIA - QUE SERA DAMIR KEDŽO - LJUBAVI MOJA DANIJELA MARTINOVIĆ - TELEFON DOMENICA - KAD SAM S TOBOM FRANKA - S TOBOM GIBONNI - BELLA FIGURA, BELLA PITURA GIULIANO - TEBI DUŽAN SAM HARI RONČEVIĆ - IDEN NA TO MORE VELIKO INDIRA - DOĐI JELENA ROZGA - NE PIJEM,NE PUŠIM KLAPA RIŠPET - ŠTA MI LJUBE OĆEŠ KAZAT MAGAZIN - ŽENA, A NE BROJ MARKO KUTLIĆ - SRCE SE SPASILO MASSIMO - NEKA TI PLOVE BRODOVI MIA - SUNCE, OBLAK, VJETAR MILE KEKIN - RENO 4 NENO BELAN - ZVIJEZDA MOGA SNA NINA BADRIĆ - VRATI ME OPĆA OPASNOST - KRIVA SI PARNI VALJAK - VRIJEME PETAR GRAŠO - AKO TE PITAJU PRAVILA IGRE - MUŠKA SUZA PSIHOMODO POP - SVE ĆE BITI U REDU SEVERINA - KAO TOMISLAV BRALIĆ & KLAPA INTRADE - TI, SAMO SI TI TONI CETINSKI - LAKU NOĆ VANNA - IZMIJEŠANE BOJE ŽELJKO BEBEK & OLIVER DRAGOJEVIĆ - AKO VOLIŠ OVU ŽENU ZSA ZSA - KAD BUDEMO SAMI Daj svoj glas na Facebook stranici Narodnog ili na narodni.hr i osvoji atraktivne nagrade! Dan najbolje domaće glazbe prati uživo 31. siječnja 2018. od 11 sati na Narodnom - radio, Facebook i Narodna TV!

    Dan+Najbolje+Domaće+Glazbe+ │Jesi+spreman?│Narodni+2 018

  • Ruganje - Treš 2011 ( Download + Lyrics )

    Duration: 4:23 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Ruganje - Treš 2011 Download + Lyrics

    Download : http://www.sendspace.com/file/7mg5i3 Lyrics / Tekst : REF: ideš samnom na treš mala nema oš neš plešeš ko kreš beš a ja ti mecem keš u veš x2 Žuvi : idemo na parti pijemo bacardi ladni jer je vani safari marino , ja i neke maloljetnice patnice , pretvaramo u sretnice epicentar su njene sise jebe mi se šta ne vise jer su oci ko biseri noci ko pizevi kratke snjom nisam pri sebi brate šalji i meni baklje uvij pare nju mi riješi na ler budi šarmer reci žuvi kralj je odglumi sranje da je naguzim dalje me boli kurac šta ce biti sutra necu je mrzit al cu je volit do jutra olie je pun idemo pit pušit šit pa do vagabundaa REF: ideš samnom na treš mala nema oš neš plešeš ko kreš beš a ja ti mecem keš u veš x2 Adam : (idemo se rugat) iden na treš obuka san se freš veceras zemljotres na sanku trosin keš mala moja igra ekstra je ka pes kad se veceras ubijen donesi mi ljes jesi li za ples po guzici pees iman rizla idemo udrit ih pet tia san rec konobar napuni jack a ona oce sex on the beach ja samo sex na ex na ex dok magazin tuce skidan kosulju jer postalo je vruce spavan ispri kuce zaboravia kljuce dim uvucen ona minicu svuce bilo nan je veceras vrh luđe pocinje kurcenje jer san opran ko suđe a sijamski blizanci mi se brzo smuce samo pijani biberi i awich mawich kucke Bobo: mama peri mi veš iden na treš smislia san dance i skupia san keš danas nenosin vens nosine lacoste iman sema kosulju i retani osmjeh rjesava se prije rjesimo se posli prije se pije a posli se lozi mala povedi prije vise ce se trosit al nema cascenja picko nije bozic muzika trese svi znaju pisme svako plese okolo letaju triske i lipo je vrime brate nema kise u sri zime seme su litnje zenska je pijana (okreni je) da bude show u zvukove kemije a zadnju lajnu neman jer san je povuka (ajmeee juga) REF: ideš samnom na treš mala nema oš neš plešeš ko kreš beš a ja ti mecem keš u veš x2 MaRino: prvo idemo u stan pa iz stana vanka nema reba najka nema gucci prada havajke japanke i gajba pana dodi mala da ne stojis sama ajde da ludujemo ove noci ajde brate novu rundu toci vrapci vrapci i komarci kad je vidis samo osmijeh baci (amo unutra brate koji ti je kurac) unutra je show cure polugole udri sakon o stol i donesi kole donesi i stock jos dvi tri boce zelin plesat koda neman noge boli me kurac sta neman keš i brate šta više nisam freš a puknut ka smeš smrdin ka leš a sutra idemo na treš Aki: idemo na treš smijemo se vec pijemo na ex posli nemamo za jest nekome bi mogle posli stvari kasnit neman za pocastit i nekako je stres nosin cvike pijan glumin da san čeh iman glupu šprehu jer ubija me jack al uporan san momak pa kupia san 6 dosa san se rugat i vecer mi je smjeh REF: ideš samnom na treš mala nema oš neš plešeš ko kreš beš a ja ti mecem keš u veš x2

    Ruganje+-+Treš+2011+++Downl oad+++Lyrics++

  • Plan Vacacional 2010: El baile de la verdura y el gran Duque Juan

    Duration: 3:48 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Plan Vacacional 2010: El baile de la verdura y el gran Duque Juan

    10/09/10

    Plan+Vacacional+2010:+El+bai le+de+la+verdura+y+el+gran+D uque+Juan

  • Sandi Cenov - Ljubi san vašu kćer (OFFICIAL AUDIO)

    Duration: 4:05 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Sandi Cenov - Ljubi san vašu kćer OFFICIAL AUDIO

    Zabranjeno kopiranje! Svaka neovlaštena kopija bit će uklonjena! Autor glazbe: Ibrica Jusić Autor teksta: Krste Juras Autor aranžmana: Igor Ivanović Glazbeni producent: Igor Ivanović Tonski snimatelj: Foto: Privatni album Sandi Cenov iTunes – https://itunes.apple.com/us/album/ljubi-san-va%C5%A1u-k%C4%87er-single/id1300549155 Deezer – http://www.deezer.com/hr/album/50487582 ℗&© Hit Records 2017. Ljubi san vašu kćer Tili ste drugog od prvog trena čestitog momka iz najboje kuće Niste joj dali da postane žena Niste joj dali da je srce vuče. Tili ste drugog, to ste joj rekli I to da šoldi ne rastu na grani Nego nek čuva sve ča ste stekli I ča ste za nju čuvali na strani. Lubi san, ljubi vašu kćer Ma niste tili marinera Tili ste momka na svom mistu Tili ste zeta inžinjera. Ljubi sam, ljubi vašu kćer Ja koji ne znam di bi sada Sad kad je davno tuđa žena ča vridi srcu da se nada. Niste joj dali ni da mi piše Kako se budi kad se svega siti I kako more priča sve tiše I kako često zaladi i liti. Niste joj dali da sriću krije A niste znali da u mraku plače Za vas sam osta isto ka prije Susidov mali sa četvero braće.

    Sandi+Ce nov+-+Lj ubi+san+ vašu+k ćer++O FFICIAL+ AUDIO+

  • Keccpows Flow -Ounder Records.Plan vacacional

    Duration: 4:27 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Keccpows Flow -Ounder Records.Plan vacacional

    Este fue la mas hermosa despedida que le pudimos dar a los niños. esto es el plan vacacional de la parroquia el Valle. Contactanos Facebook Keccpows flowrf -----https://www.facebook.com/keccpowsflow BbPin-----211E92BC (Keccpows Flowrf)

    Keccpows+Flow+-Ounder+Re cords.Plan+vacacional

  • 6. DANTE DRAMA - ALELUJA

    Duration: 3:13 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    6. DANTE DRAMA - ALELUJA

    https://www.facebook.com/dantedrama/ Partija šaha sa smrću predstavljan tamu kmico ajde doma i pozdravi mi mamu Ne koristin nož kad krivi se vilica ako si za biff tu smo ja i moja ulica lajt ćibica saksofon trubica nemoš više lizat jer te uvatila udica Evo nova stvar, znan da svi je žele kad je sirov beat bacin rimu na gradele sa malo soli dec maslinova ulja od mojih tekstova poblesavi svaka rulja Na moje rime svršava svaka treba toliko san namazan da mi make up ne treba Ajme skrenija san s teme a nije bilo teme čekaj dvi minute da izbacin sjeme Odvratan san! Za mene je svaka dama kuja pa izmolin oče naš i zapivan aleluja Od nedilje svi u crkvi mole boga ja na zidiću čekan di su alkohol droga Tako gubin dane jer ljudi se kvare na fejsu visin stalno da vidin Di Su Pare Iden na partyje jer volin 505 bonbone uvik spičkan svu lovu pa san švorc do sezone Pušin onaj shit šta je osta ispod nokta pijen cijeđenu naranču a fali mi votka A opet dođe lito i neka nova lica Vrućina je u glavi, vrućina ispod sica Kod mene u stanu popušimo granu pa pizza čevapi jer trebamo tu hranu da nas dobro betuna onda sidimo po rivi toćamo noge u more i uživamo u pivi A bitno je da smo živi,kroz tijelo prolazi struja prika nosi kesu ja kažen: aleluja!

    6.++DANTE+DRAMA+-+AL ELUJA

  • DK Jayaraman-Inda Paramukham-Purvikalyani-Adi-Shankardas Swami

    Duration: 0:19 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    DK Jayaraman-Inda Paramukham-Purvikalyani-Adi-Shankardas Swami

    Indian Carnatic Music- Concert Recording. Lyrics: P: inda parAmukham Edu Ezhai en mIdu A: andarattOr dinam vandaDiyE paravum shendirp-parvatam uvanda kandasAmi C: nI oru shilaiyO nI en murai kETTilaiyO vara idenna tollaiyO vandAl en kurai malaiyO krpai illaiyO

    DK+Jayar aman-Ind a+Paramu kham-Pur vikalyan i-Adi-Sh ankardas +Swami

  • Absolute Castaway - Epitaph

    Duration: 4:21 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Absolute Castaway - Epitaph

    ~ Absolute Castaway - 2. Epitaph ~ 1. Arco-Iris : https://www.youtube.com/watch?v=TrsxJ2sUVGY&list=PL36UcAADlrHIlrU5niSHBIy1-ZQozOMVj&index=2 3. Kibou no Niji 4. Hoshi Kouru Yoru 5. Last chapter. 6. Sanngetall-Message for My Children- 7. Aoi sora , Nanairo no Niji DL : http://www.nautiljon.com/doujins/arco-iris.html Date de sortie : 29/12/2008 Genres musicaux : Rock, Classical Sound Convention : Comic Market 75 Cercle : Absolute Castaway

    Absolute+Castaway+-+ Epitaph

  • Recreadores del El Valle

    Duration: 6:03 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Recreadores del El Valle

    Recreadores+del+El+Valle

  • Hari Roncevic Moja Kraljice Cover by Leon Rikalo

    Duration: 1:39 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Hari Roncevic Moja Kraljice Cover by Leon Rikalo

    Instagram: @leon_rikalo "Music Is Religion" If You Like It, Share It :) ****************************************************** Instagram Link: https://www.instagram.com/leon_rikalo/ Subscribe Now: https://www.youtube.com/subscription_center?add_user=TheHackerX4 Thank You For Watching :) All new videos are shooted with OnePlus 3,audio is most of the time recorded with Boss RC-3 loop pedal through Behringer Xenyx 1202 Premium. Audio is edited in audacity (download link is down below), videos are edited in Vegas. ****************************************************** Equipment used: Microfone: Shure SM58 Guitar #1: Yamaha FGX720SCA Guitar #2: Fender CD-60CE Piano: Kurzweil M210 Pedal: Boss RC-3 Mixer: Behringer Xenyx 1202 Premium Camera: OnePlus 3 Audio Editor: Audacity (http://www.audacityteam.org/download/) Video Editor: Vegas (http://www.vegascreativesoftware.com/us/vegas-pro/) ****************************************************** Coldplay is my favorite band because their songs project different feelings and emotions that reach the heart, his lyrics tell beautiful stories, as well councils of life and helps you see life more positively. In the world of Coldplay, everything is positive, teaches you to live well and accept our mistakes. #LoveColdplay

    Hari+Roncevi c+Moja+Kralj ice+Cover+by +Leon+Rikalo

  • JIDENNA -BAMBI (DANCE COVER)

    Duration: 3:48 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    JIDENNA -BAMBI DANCE COVER

    I DON’T OWN ANY RIGHTS TO THE MUSIC PLAYING IN THIS VIDEO! TURN ON POST NOTIFICATIONS 👌🏾🚨

    JIDENNA+ -BAMBI++ DANCE+CO VER+

  • Del 1: Warum Ist Das Licht Gegeben Dem Mühseligen?, Kungsholmens Vårkonsert 2012 N3B/S3A

    Duration: 6:26 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Del 1: Warum Ist Das Licht Gegeben Dem Mühseligen?, Kungsholmens Vårkonsert 2012 N3B/S3A

    Vårkonsert med Stockholms musikgymnasium i Berwaldhallen 2012 Klass N3B och S3A Dirigent: Bengt Ollén

    Del+1:+Warum +Ist+Das+Lic ht+Gegeben+D em+Mühselig en?,+Kungsho lmens+Vårko nsert+2012+N 3B/S3A

  • Del 8: Sommarpsalm, Kungsholmens Vårkonsert 2012 N3A/N3B/S3A

    Duration: 6:53 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Del 8: Sommarpsalm, Kungsholmens Vårkonsert 2012 N3A/N3B/S3A

    Vårkonsert med Stockholms musikgymnasium i Berwaldhallen 2012 Klass N3A, N3B och S3A Dirigent: Bengt Ollén

    Del+8:+S ommarpsa lm,+Kung sholmens +Vårkon sert+201 2+N3A/N3 B/S3A

  • Grupa Mobitel - Upeko zvizdan (Cro etno Neum '96)

    Duration: 4:57 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Grupa Mobitel - Upeko zvizdan Cro etno Neum '96

    Mobitel Upeko zvizdan

    Grupa+Mobitel+-+Upek o+zvizdan++Cro+etno+ Neum+'96+

  • Uso Adecuado De Equipos De Medicion-IUTEB-II-ELECT-1M

    Duration: 6:22 - FileType: mp3 - Bitrate: 192 Kbps


    Uso Adecuado De Equipos De Medicion-IUTEB-II-ELECT-1M

    vídeo explicativo , alumnos de PNF en Electricidad

    Uso+Adecuado+De+ Equipos+De+Medic ion-IUTEB-II-ELE CT-1M

What's Popular

Moby
David Bowie
Avicii
The Rolling Stones
Rihanna
U2
Linkin Park
José González
Katy Perry
Coldplay
Ed Sheeran
Johnny Cash
Avicii
The Weeknd
Mogwai
The Beatles
Kendrick Lamar
Major Lazer
Beyoncé
David Bowie

YouTube-DL.XYZ (⚡ AMP enabled ) is a music search engine from where you can download your favourite songs from web. We do not upload or host any files on our servers. If you are a valid owner of any content listed here & want to remove it then please send us a DMCA formatted takedown notice at mymp3xyz [at] gmail.com